UREĐAJ META JECT FX-100

Tretman se izvodi sa Meta-Ject uređajem. Dermatude Meta-Ject uređaj proizveden je u skladu s najvišim europskim standardima. Proizveden je u skladu s certifikatom  ISO 9001 zadovoljava standarde European Union Medical Standard EN 13485. Digitalni uređji, patentirani moduli, proizvodi i svobuhvatna edukacija nude profesionalcima mogućnost jednostavnog, sigurnog i učinkovitog izvođenja postupka. Dermatude nudi jedinstvene uređaje vrhunskih značajki koje pružaju brojne prednosti za različite modele poslovanja. Dermatude nudi dvije vrste uređaja.

Meta-Ject FX-100

Jednostavan. Unaprijed programiran. Jedinstven. Ultimativna razina anti-age tretmana. Meta Ject FX-100 dovodi standarde u pomlađivanju kože na najvišu razinu. Potpuno dgitalan i unaprijed programiran uz ovaj uređaj možete se u potpunosti posvetiti tretmanu. Korak po korak – LCD ekran pokazje radnje po zoni sa odgovarajućim modulom, brzinom i pokrivanjem. Ostvarite još intenzivnije rezultate u istom vremenu sa povećani brojem perforacija u sekundi. Učestalost perforacija je od 70 do 150 po sekundi. Vi se samo fokusirajte na tretman, a Meta Ject će odraditi sve ostalo!

Ručni nastavci

Vrlo su lagani, ergonomični i ugodni u ruci. Jednokratni moduli se lagano zavidavaju na ručni nastavak. Dubina na modulu se može podesiti ovisno o području koje se tretira, a zahvaljujući visoko kvalitetnom motoru nije modul nije potrebno pritiskati kako bi se dobila željena dubina te se tako izbjegavca ikakva mogućnost traume na koži.

Flex Head tehnologija

Glava ručnog nastavka je blago zaobljenog oblika što omogućava perforaciju uvijek na istoj dubini. Također, i sam modul prati Flex Head sistem što rezultira time da se sam prilagođava površini kože ča i ako ne usmjerite ručni nastavak potpuno okomito na kožu.

 

Patentirana Flex Head tehnologija

Moduli

Moduli zadovoljavaju sve sigurnosne standarde. Glava se povlači u modul dok nije spojen sa ručnim nastavkom. Moduli imaju sigurnosnu membranu koja štiti da tjelesne tekućine dođu u doticaj sa ručnim nastavkom te se time izbjegava mogućnost zaraze.  Svaki modul je zasebno pakiran u Class C (EU standard) prostoriji.

BOX

Dostupna su 4 tipa modula

  • 18 pts modul za lice: glava sa 18 pts za cjelovit tretman kože
  • 38 pts modul za vrat i dekolte: glava sa 38 pts za vrat i dekolte
  • 7 pts modul za fine linije: glava sa 7 pts okrugle formacije za tretman pojedinačne fine linije
  • 9 pts modul za dublje bore (frown lines): glava sa 9 pts ravne formacije za tretman dublje bore