Tretmani

Mogućnosti tretmana

Ovisno o željenom rezultatu, moguće je raditi s 18 pts modulom za lice ili 38 pts modulom za veća područja;  vrat i dekolte. Flex Head tehnologija i zaobljen vrh jamče jednaku dubinu neovisno o nepravilnostima na licu ili tretiranoj koži. Za specifične tretmane odnosno za tretiranje pojedinačne bore ili linije postoje još modul od  9 pts za bore od mrštenja (dublje bore) i 7 pts za tretiranje finih linija. Sa Meta terapijom moguće je raditi različite vrste tretmana potpuno prilagođenih potrebama vaših klijenata.

  • Tretman lica

Tretman lica usmjeren je na područje cijelog lica s ciljem poboljšanja stanja kože i pomlađivanja. Koža  dobiva bolju strukturu, manje izražene pore, postati čvršća i elastičnija te izgleda mlađe..

Nakon tretmana klijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima ili se vratiti na posao, a već slijedeći dan može nanositi šminku.

  • Tretman vrata i dekoltea

S meta terapijom je moguće tretirati specifična područja kao što su vrat i dekolte. Na području vrata i dekoltea koristi se poseban modul  od 38 pts kako bi se postigli još intenzivniji rezultati.

  • Tretman bora

U svrhu poboljšanja cjelokupnog stanja kože, sa Meta terapijom se može tretirati samo pojedinačna linija ili bora. Korištenjem posebne tehnike aktivira se koža ispod bore što rezultira popunjavanju linije iz unutra prema van. Naravno, radi se o prirodnom procesu kože. Prednost u usporedbi s filerima je što nema mogućnosti oštećenja živca, a u usporedbi s botoksom jer nema  blokiranja mišića.

Kako bi se Meta terapijom  stimulirao taj prirodni proces koriste se aktivni sastojci za brže i vidljivije rezultate. Korekcija pojedinačne bore radi se kroz 3-5 tretmana koji se obavljaju svaka dva tjedna.

Meta terapija se obavlja kroz 8 tretmana: četiri tjedna po jedan tretman, a potom još četiri tretmana svaka dva tjedna. Osam tretmana u razdoblju od tri mjeseca.  Već nakon prvih tretmana vidjet ćete značajno poboljšanje kože. Nakon što postignete željene rezultate, stanje važe kože možete održavati tretmanom svakih 4-6 tjedana.