Shop

Tretman se izvodi sa Meta-Ject uređajem. Dermatude Meta-Ject uređaj proizveden je u skladu s najvišim europskim standardima. Proizveden je u skladu s certifikatom ISO 9001, a zadovoljava i standarde European Union Medical Standard EN 13485. Digitalni uređaji, patentirani moduli, proizvodi i sveobuhvatna edukacija nude profesionalcima mogućnost jednostavnog, sigurnog i učinkovitog izvođenja postupka. Dermatude nudi jedinstvene uređaje vrhunskih značajki koje pružaju brojne prednosti za različite modele poslovanja. Dermatude nudi dvije vrste uređaja.

Meta-Ject FX-100:

 • Jednostavan
 • Unaprijed programiran
 • Jedinstven
 • Ultimativna razina antiage tretmana
 • Meta Ject FX-100 dovodi standarde u pomlađivanju kože na najvišu razinu
 • Potpuno je dgitalan i unaprijed programiran

Uz ovaj uređaj možete se u potpunosti posvetiti tretmanu. Korak po korak – LCD ekran pokazuje radnje po zoni sa odgovarajućim modulom, brzinom i pokrivanjem. Ostvarite još intenzivnije rezultate u istom vremenu sa povećani brojem perforacija u sekundi. Učestalost perforacija je od 70 do 150 po sekundi. Vi se samo fokusirajte na tretman, a Meta Ject će odraditi sve ostalo!

Ručni nastavci

 • Vrlo su lagani, ergonomični i ugodni u ruci
 • Jednokratni moduli se lagano zavidavaju na ručni nastavak

Dubina na modulu se može podesiti ovisno o području koje se tretira, a zahvaljujući visoko kvalitetnom motoru modul nije potrebno pritiskati kako bi se dobila željena dubina te se tako izbjegava ikakva mogućnost traume na koži. Flex Head tehnologija Glava ručnog nastavka je blago zaobljenog oblika što omogućava perforaciju uvijek na istoj dubini. Također, i sam modul prati Flex Head sistem što rezultira time da se i sam prilagođava površini kože čak i ako ne usmjerite ručni nastavak potpuno okomito na kožu.

Dermatude Meta Ject FX-100 uređaj dostupan je u 3 paketa:

 1. Uređaj Meta Ject FX – 100 + gratis Treatment set Hydrating ( 4 x profesionalni serum / Subjectable + 4x modul 18 PTS + 4 x profesionalna maska)
 2. Starter set Meta Ject FX-100 COMPLETE – sa kompletnim asortimanom proizvoda i priborom za 32 Meta Therapy 32 tretmana
 3. Starter set Meta Ject Fx-100 EASY START – sa bogatom selekcijom proizvoda  I priborom za 16 Meta Therapy tretmana

DERMATUDE Meta-Ject FX-100

Profesionalni uređaj proizveden je u skladu s najvišim europskim standardima, zadovoljava i standarde European Union Medical Standard EN 13485.