O nama

Dreams Clinic donosi na hrvatsko tržište inovativne kozmetičke  proizvode prema najvišim svjetskim standardima. Proizvode i brendove pomno biramo, istražujemo i  testiramo u suradnji sa hrvatskim stručnjacima kako bi klijentima ponudili vrhunske proizvode koji su i nas same osvojili svojom kvalitetom i učinkom.

Dermatude Meta Therapy koncept osvojio nas je svojim sveobuhvatnim pristupom u borbi protiv znakova starenja kože, kao i uspjehom u rješavanju drugih indikacija kao što su hiperpiprigmentacije, crvenilo, pore… 

Naša je misao vodilja da se čovjek treba osjećati zadovoljnim u svakoj životnoj dobi, uživati u onome što mu je priroda podarila te iskreno voljeti sebe i svoje tijelo. Svaka je osoba posebna i uživamo gledati kako minimalno invazivnim tretmanom kao što je Metaterapija uspijevamo naglasiti tu posebnost prirodnog izgleda čineći ga svježijim i blistavijim. Želja nam je doprinijeti tome da se to unutarnje zadovoljstvo odražava i na našoj koži i fizičkom izgledu. Uz Meta Therapy tretman osobitosti vaše fizionomije dolaze do izražaja na još ljepši i bistaviji način; zaglađuje se koža lica, bogatom hidratacijom koža dobiva prekrasan sjaj i uravnoteženu boju, dubina bora se smanjuje, a vi ostajete vi, lijepi baš kao što i jeste samo u najboljem mogućem svjetlu. 

Meta Therapy je idelan tretman za one koji se ne žele podvrgavati radikalnijim zahvatima poput botoxa, filera ili plastične kirurgije, a istovremeno žele vidljivo poboljšanje na vlastitoj koži. 

Meta Therapy ima dvostruku funkciju: izvana dodajemo aktivne serume s pomno odabranim sastojcima, a zbog potpuno bezbolnih i kontroliranih mikroperforacija dolazi do regenerecaije kože iznutra jer koža počinje stvarati klagen i elastin. Tretman djeluje slično kao mikroneedling ali ovdje je riječ o sofisticiranijoj tehnologiji koja zahvaljujući svojim tehnološkim inovacijama pruža potpunu sigurnost, a sam Dermatude pruža kompletan concept za njegu kože: od proizvoda za profesionalnu upotrebu d proizvoda za kunu njegu.

Postanite i vi Dermatude licencirani centar!

U vašoj dermatološkoj ordinaciji ili kozmetičkom salonu možete vašim klijentima ponuditi ovaj inovativni tretman. U starter setu ‘Complete’ dobivate sve naše proizvode i material za  32 tretmana  ( 4 klijenta x 8 dolazaka),  sve preparate koje koristimo tijekom tretmana i u kućnoj njezi te marketinški i edukativni material.  Sve što dobivate u paketu u potpunosti je dostatno za povrat vaše početne investicije (u prosjeku je to 4 ciklusa tretmana – 4 klijenta!).

Potpuna podrška

Kroz naše edukativne programe savladat ćete tehniku i upoznati se sa prednostima Meta therapy tretmana. Radionice organiziramo u vašem ili našem prostoru.  Nudimo vam edukaciju i kompletnu podršku od prvog dana. Pomoći ćemo vam osigurati material za kompletan branding vašeg salona ili ordinacije, pripremu materijala za vaše društvene mreže, vizuale za vaš prostor, po potrebi organizirati fotografiranje kako bi imali vaše vlastite fotografije, izradu web stranice i ostale marketinške materijale. Podržat ćemo i sve Dermatude evente ili radionice koje želite održati za vaše klijente.  

Dreams Clinic i Dermatude  stoje vam na raspolaganju kao konstantna podrška u vašem radu, od edukacija do marketinga. 

Obratite nam se s povjerenjem!

Bojana Krulić

CEO
Dreams Clinic