DERMATUDE

Dermatude je najsuvremeniji ekskluzivni kozmetički brend koji je razvila Darmand grupa osnovana 1993. Tvrtka je od tada izrasla u međunarodnu organizaciju sa svojim vlastitim proizvodnim pogonima, izvozeći u mnoge zemlje širom svijeta. S gotovo 20 godina iskustva i plasmanom među prva tri najuspješnija na raznim tržištima. Darmand grupa je blisko upoznata s potrebama i željama industrije ljepote. Osnova se sastoji od visokokvalitetne opreme i proizvoda proizvedenih u pogonu ISO 9001 koji također zadovoljava medicinski standard Europske unije EN 13485.

Stalnim praćenjem novosti i pomnim praćenjem inovacija Dermatude, u suradnji s vodećim kozmetičarima i liječnicima s izvrsnom međunarodnom reputacijom zbog svog iznimnog rada, nastavlja ulagati u budući razvoj proizvoda i primjene na novim tržištima. Proizvodi su jedinstveni te zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve i patente. Ovo su temeljne vrijednosti koje su poslužile kao temelj uspjeha. Posljednje, ali ne manje važno, Dermatude nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete.

Darmand Group ima sjedište u Nizozemskoj, gdje se upravlja svim poslovima vezanim uz izvoz: prodaja, obuka, obrada narudžbi, grafički dizajn i marketing. Od 2009. tvrtka je dobila licencu u SAD-u i osnovala američki ured u Orlandu, Florida i akademiju u Orlandu, Florida i Santa Monici, Kalifornija. Meta terapijski koncept Dermatude razvijen je 2010. i lansiran na domaće tržište 2011. Izvoz je započeo 2012. i do kraja 2015. distribuiran je u više od 35+ zemalja diljem svijeta.