AKTIVNI SASTOJCI

Naš cilj je postići optimalne rezultate u borbi protiv starenja kože na 100% prirodan način.

Meta terapija je uspješna zbog svog dvostrukog učinka – kombinacija učinkovite tehnike sa pravim izborom sastojaka.

Naš fokus

Sa Deramtude tretmanom Meta terapijom kao i s proizvodima za njegu usredotočeni smo na:

  • Hidrataciju
  • Ujenačavanje
  • Obnovu stanica
  • Učvrščivanje i podizanje

Naše formulacije

Sastojci premium kvalitete korišteni  u Dermatude tretmanima i proizvodima za njegu odabrani su prema svom učinku i efektu. Svi sastojci su dokazano učinkoviti i dermatološki testirani. U našim formulacijama pronači ćete:

Antioksidanse

Antioksidansi djeluju protiv slobodnih radikala. Antioksidansi su minerali, vitamini i ekstrakti biljaka koji reduciraju štetu na koži nastalu od slobodnih radikala.

Amino kiseline

Aminokiseline doprinose stvaranju kolagena i elastina, što ćini kožu čvrstom i elastičnom. Amino kiseline hidratiziraju kožu i pomažu bržem cijeljenju kože.

Alge

Alge učvščuju kožu. Štite stanice kože i jačaju vezivno tkivo stimulirajući sintezu kolagema i obnavljajući tkiva stanica. Zadržavaju vlagu.

BHA

Salicilna kiselina ili BHA Beta Hydroxy Acid je prirodna blaga kiselina, Osim eksfolijacije ima svojstva: protuupalno, anti bakterijsko i fat-dissolving

Koenzimi

Koenzimi Pomažu djlovanje vitamina i antioksidansa u kozmetici. Primjeri koenzima u Dermatude proizvodima za njegu kože su: Biotin / Vitamin, B7 / vitamin i Q10

Kolagen

Kolagen se nalazi u dermisu i najčešći je protein u koži čineči čak 75%. Odgovoran je za zaštitu od bora i finih linija. Kao sastojak, kolagen opskrbljuje kožu esencijalnim proteinima koji su joj potrebni da ostane puna i podatna. Zbog svoje jedinstvene sposobnosti vezanja vode kolagen može prirodno regenerirati kožu i pomoći u održavanju razine vlažnosti.

Sredstva za hidrataciju

Sastojci za ”oporavak barijere” pomažu obnoviti funkciju barijere kože. Sastojci za ”poboljšanje ravnoteže vlažnosti” zadržavaju vlagu poput spužve i vezuju vlagu za kožu.

Peptidi

Peptidi su sposobni prodrijeti u najgornje slojeve kože i potaknuti proizvodnju kolagena u koži. Peptidi povećavaju energiju kako bi podržali sposobnost obnavljanja kože i zaštitili od oksidativnog stresa.

Vitamini

Vitamini imaju pozitivan učinak na kožu. Vitamin A, C i pantenol važni su za zdravu kožu. Vitamin A doprinosi oporavku oštećene kože. Vitamin E pomaže kao antioksidans u zaštiti kože od negativnih učinaka ultraljubičastog (sunčevog) svjetla. Pantenol i vitamin C pomažu obnoviti funkciju barijere.

 

4 LINIJE PROIZVODA